Hävikkiruoka säästää luontoa ja luo liiketoimintaa – kuukaudessa myydään jo tuhansia annoksia ja kiloja - Aamulehti

Hävikkiruoka säästää luontoa (kuva Aamulehti)Hävikkiruoka säästää luontoa (kuva Aamulehti)

Aamulehden artikkeli käsittelee hävikkiruokaa myyviä yrityksiä. Fiksu Ruoka Oy:n toimitusjohtaja Juhani Järvesivu mukana haastattelussa.

Aamulehden artikkeli: "Hävikkiruoka säästää luontoa ja luo liiketoimintaa – kuukaudessa myydään jo tuhansia annoksia ja kiloja" käsittelee hävikkiruokaa myyviin yrityksiä, joita on ilmaantunut monia myös Suomeen. 

Fiksu Ruoka Oy:n toimitusjohtaja Juhani Järvensivu kertoo Aamulehden artikkelissa: "Teemme lähinnä suomalaisten tahojen kanssa yhteistyötä. Yhteistyökumppanit ovat olleet innoissaan, kun saavat uuden kanavan poistoerilleen. Kuluttajatkin ovat ottaneet hyvin vastaan. Kuukaudessa tulee tuhansia tilauksia ja olemme myyneet reilun vuoden aikana 300 000 kiloa, mikä on ollut pois hävikistä "

Fiksu Ruoka Oy perustettiin kesällä 2016 yhden miehen voimin ja yritys toimi ensin autotallista käsin. Nyt yritys työllistää kuusi henkilöä. Järvensivu kertoo: "toiminta on ollut reilun vuoden kunnolla käynnissä ja olemme tyytyväisiä kasvuun". 

Lue koko artikkeli osoitteessa: https://www.aamulehti.fi/uutis..

Tuotteet

Oma tili

Tietoa meistä

Asiakaspalvelu

Yleistä

Ostoskori

Vielä 0 € ilmaiseen toimitukseen

Ilmainen toimitus saavutettu!

0 €
29,00 €

Koskee toimituksia DB Schenkerin noutopisteille.

Ostoskorisi on tyhjä