Täytetyt tortillakääröt eli enchiladat sopivat mainiosti nahistuneiden kasvisten hyödyntämiseen!
AINEKSET
Loraus oliiviöljyä
1 porkkana
Puolikas punasipuli
2 pientä chiliä
3 valkosipulinkynttä
200 g jauhelihaa
3-4 rkl kidneypapuja
n. 340 g valmista pastakastiketta (esim. Jävla Sås)
Savujuustoraastetta
Paketti pieniä tortilloja (esim. Frankful Mini Soft Tortilla)
VALMISTUS
- Silppua porkkana, sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota ne oliiviöljyssä.
- Lisää sitten jauheliha ja paista se kypsäksi. Lisää lopuksi chilisilppu.
- Lisää pavut ja noin puolet pastakastikkeesta ja sekoita.
- Maista ja lisää suolaa ja mustapippuria, jos tarvitsee.
- Lorauta oliiviöljyä vuoan pohjalle, kääri täyte tortillojen sisään ja asettele kääröt vieri viereen uunivuokaan.
- Lusikoi loput pastakastikkeesta kääröjen päälle ja raasta pinnalle juustoa.
- Kypsennä uunissa 180 asteessa n. 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.
- Silppua päälle persiljaa, jos sitä sattuu olemaan.