"Fiksuruoka Harissa Tacot" valmistuvat kätevästi yhden pannun taktiikalla! Hyödynnä reseptissä kotoa löytyviä kuivatarvikkeita ja yhdistä haluamaasi proteiiniin Harrin tyyliin: "Kaupasta hain ale-laputettua broiskun rintafilettä ja loput kamat tuli Fiksuruoalta".
AINEKSET
350 g (ale-laputetettua) broilerin rintaa tai paistileikettä marinadilla tai ilman
150 g risottoriisiä
8 kpl pieniä pehmeitä tortillalettuja
100 g harissakastiketta (valmis soosi)
100 g chipotle-majoneesia
0,5-07 dl kanalientä fondista
1 rkl oliiviöljyä
LISÄKSI
tuoreita yrttejä
VALMISTUS
- Kuutioi kana pieniksi kuutioiksi ja paista oliiviöljyssä paistinpannulla muutama minuutti.
- Laske lämpöä ja kuullota riisiä pari minuuttia.
- Lisää kanaliemi ja harissakastike. Hauduta hissukseen n. 20 min.
- Lämmitä pehmeät tortillat mikrossa ja täytä ne kana-harissariisillä. Viimeistele chipotle-majoneesilla.
- Jos kaapista tai pihalta löytyy yrttejä, koriste niillä annos. Multa löytyi lehtipersiljaa.