Suosikit

Lisäale lemmikkituotteisiin! Katso koodi.

Harri Syrjäsen Harissa Tacot

"Fiksuruoka Harissa Tacot" valmistuvat kätevästi yhden pannun taktiikalla! Hyödynnä reseptissä kotoa löytyviä kuivatarvikkeita ja yhdistä haluamaasi proteiiniin Harrin tyyliin: "Kaupasta hain ale-laputettua broiskun rintafilettä ja loput kamat tuli Fiksuruoalta".

AINEKSET

350 g (ale-laputetettua) broilerin rintaa tai paistileikettä marinadilla tai ilman
150 g risottoriisiä
8 kpl pieniä pehmeitä tortillalettuja
100 g harissakastiketta (valmis soosi)
100 g chipotle-majoneesia
0,5-07 dl kanalientä fondista
1 rkl oliiviöljyä

LISÄKSI
tuoreita yrttejä

VALMISTUS

  1. Kuutioi kana pieniksi kuutioiksi ja paista oliiviöljyssä paistinpannulla muutama minuutti.
  2. Laske lämpöä ja kuullota riisiä pari minuuttia.
  3. Lisää kanaliemi ja harissakastike. Hauduta hissukseen n. 20 min.
  4. Lämmitä pehmeät tortillat mikrossa ja täytä ne kana-harissariisillä. Viimeistele chipotle-majoneesilla.
  5. Jos kaapista tai pihalta löytyy yrttejä, koriste niillä annos. Multa löytyi lehtipersiljaa.