Spicy Fish Pasta on muutaman raaka-aineen maistuva arkiruoka. Helppoa ja herkullista! Voit luovasti upottaa mukaan jääkaapin nahistuneet veget, käyttää sitä sipulia mitä sattuu löytymään ja peruskuiva-aineet tähän löytyvätkin monen kaapista entuudestaan.
AINEKSET 4:lle
1 (puna)sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 porkkana
3 rkl oliiviöljyä
2 tlk (á 390 g) tomaattimurskaa
2 rkl Harissa-maustetahnaa
1 prk luonnonkalasäilykettä tai tonnikalaa
150 g Kalamata-oliiveja
Pastaa
LISÄKSI
tuoreita yrttejä
parmesaania tai pecorinoa
ohueksi raastettua sitruunankuorta
VALMISTUS
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkana ja leikkaa noin 1 cm paloiksi.
- Kuumenna öljy paistokasarissa ja lisää sipulit sekä porkkanakuutiot. Kuullota kunnes pehmeitä, noin viisi minuuttia.
- Lisää tomaattimurska ja Harissa-maustetahna. Kuumenna.
- Lisää lopuksi luonnonkalasäilyke tai tonnikala ja sekoita.
- Viimeistele kastike Kalamata-oliiveilla, tuoreilla yrteillä, parmesaanilla ja ohueksi raastetulla sitruunankuorella.
- Viimeistele rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile pastan kanssa.